VI PRESENTERAR UTSTÄLLARNA FÖR 2023

BUA BEACH BREWERY

VI PRENTERAR GLADELIGEN BUA BEACH BREWERY FÖR ANDRA GÅNGEN DÅ DE DELTOG UNDER VÅR FÖRSTA FESTIVAL 2022! ETT BRYGGERI SOM HAR STOR FLEXIBILITET I SIN BRYGGNING OCH VÅGAR TESTA NYTT, DE HAR EN GOD KÄNSLA FÖR SMAK OCH VÄGEN TILL ARENA SKÖVDE BEHÖVER VI INTE FÖRKLARA FÖR DET ÄR GAMLA SKÖVDEBOR VI FÅR HIT!

DIREKT FRÅN GRANNKOMMUNEN! ETT BRYGGERI MED VEDELDAD BRYGGPANNA & EN KÄRLEK TILL DEN BRYGGERITEKNIK SOM FUNNITS I HJO SEDAN BÖRJAN AV 1900- TALET.  VI SER FRAM EMOT ATT SE HJO ÖL PÅ PLATS UNDER VÅR FESTIVAL

LILLA EDET BRYGGERI DRIVS AV HÄNGIVNA ENTREPENÖRER OCH ÖLÄLSKARE! ETT HANTVERKSBRYGGERI SOM VÄRNAR OM LOKALA RÅVAROR OCH AKTÖRER. VI ÄR GLAD ATT DET KOMMER OCH GÄSTAR OSS PÅ SKÖVDE ÖL & GINFESTIVAL MED BÅDE ÖL OCH GIN I BAGAGET!


Bryggeriet som inte har planer på att sakta ned och med en bred portfölj av olika sorters öl är inga mindre än Bryggeri Nya Victoria. Bryggeriet som ligger i grannkommunen Falköping startades 2014 av 15 entusiaster. Bryggeriet tillverkar även läskedrycker som bland annat julmust av hög klass.


Med många olika öltyper från mörkaste porter till välhumlade moderna sorter. Göteborgs nya bryggeri passar bra hos oss då vi delar samma åsikt gällande att öl är något vi samlas kring!De kom, de såg - de destillerade! Destilleriet som sitter på en mäktig titel! "GOLD WINNER OF WORLD GIN AWARDS" och inte bara en gång! Vi presenterar med stolthet Mill GinEtt gött gäng med passion för öl och hårdrock, inte allt för långt ifrån oss i Skövde heller!Ölfantasterna som lever på mottot "En öl på varje bord" det tycker vi är helt rätt och låter som att de kommer att göra succe` hos oss!


Vi är glada att presentera Mastebo Craft Trade hos oss! Vi citerar deras egna ord för att vara tydliga, " Mastebo Craft Trade ären av Sveriges mest innovativa och nytänkande importörer av högkvalitativ hantverksöl. Vi fokuserar på att hitta nya spännande, roliga och nyskapand produkter fån Scaninavien och Europa"Timjans brygghus! Ett hantverksbryggeri  i Halmstad som skapar ett hantverk utav naturliga råvaror utan tillsatser! Ölen är ofta namngiven av platser i närheten.Åsalid bryggeri som kommer från grannkommunen ser vi fram emot att träffa hos oss! Ett bryggeri som är "stolt producent av skum dryck"så sant som det är sagtEtt nystartat litet bryggeri från Tibro och en kille som försöker brygga god öl för allmän smakupplevelse.! Förhoppningsvis kommer ölen finnas på en krog i närheten inom kort.Med backtimjan från gårdar på centrala Gotland, handplockade enbär från norr om Visby, egenodlad myskmadra söder om Själsö och tång som de dyker efter på Nordöstra Gotland kan vi lova att de håller lika hög kvalite som de lovar på sin gin!

Det handlar inte om massproduktion av öl, utan varje batch görs unik genom små modifikationer av recept eller bryggeriteknik! Fokus för Sjökullens brygghus ligger främst på välhumlade IPA/DIPA men vi gör även en och annan batch av Russian Imperial Stout, gärna lagrade och med toner av ekfat och rom eller Bourbon